Johtavaa kaivin- ja metsäkoneosaamista

0400 547 410

Hydrauliikka on osaamisemme keskiössä

Koneurakointi M. Urpilainen Ky:n kotipaikka on Keitelpohja, joka sijaitsee Viitasaarella, Keiteleen ja Pihtiputaan lähellä. Kun tarpeissasi on mikä tahansa hydrauliikkaan liittyvä, olemme apusi, ohjeistajasi, huoltajasi ja myyjäsi ympäri Keski-Suomen aluetta. 
Toimimme joustavasti ja hyvinkin pienellä varoitusajalla päivään ja kellonaikaan katsomatta. 

Hydrauliikkaöljyt ja -huollot asiakkaan tarpeiden mukaan

Hydrauliikka on ala, jolla tunnemme vahvasti asiakkaan tarpeet. Itsekin metsäkoneurakointia tekevänä tiedämme, että kun hydrauliikkaöljy loppuu, ei konetta pitäisi käyttää yhtään. Hydrauliikkaöljyn myynti tapahtuu toimipaikastamme Keitelpohjassa ja tarpeen tullen myynti onnistuu aina myös virka-aikojen ulkopuolella. Olemme Viitasaaren suurin hydrauliikkaöljyn toimittaja, ja toimitamme öljyt myös tarpeen vaatiessa perille sijaintipaikkaasi kaikkialla Keski-Suomessa. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa hydrauliikkahuoltojen koko kentän huolto- ja korjaustöistä myös mahdollisiin säätötarpeisiin. Huolto voi tapahtua niin asiakkaan kuin meidänkin tiloissa. Hydrauliikkahuoltotöitä tehostaa pitkä kokemus koneiden hydrauliikan toiminnasta - laitteista ja järjestelmistä. Meiltä saat joustavaa ja asiantuntevaa palvelua sekä laajan verkostomme kautta aina huippulaatuiset letkut, liittimet ja komponentit. 

Soita ja tilaa öljyt ja huollot!

Palvelemme numerossa 0400 547 410, johon voit soittaa myös virka-aikojen ulkopuolella. Kun tarpeissasi on osaava apu hydrauliikkaan liittyvissä pulmissa ja vikatilanteissa, me autamme! Voit ottaa yhteyttä myös sähköisesti.