Hydrauliikan myynti on osaamisemme keskiössä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koneurakointi M. Urpilainen Ky:n kotipaikka on Keitelepohja, joka sijaitsee Viitasaarella, Keiteleen ja Pihtiputaan lähellä. Palveluihimme kuuluu hydrauliikkaöljyjen sekä muiden hydrauliikkaan kuuluvien tarvikkeiden myynti.

Palvelemme sinua aina asiakaslähtöisesti sekä joustavasti myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme olla sinulle avuksi!

Hydrauliikkaöljyt, -letkut, -liittimet ja -komponentit asiakkaan tarpeiden mukaan

Hydrauliikka on ala, jossa tunnemme vahvasti asiakkaan tarpeet. Itsekin metsäkoneurakointia tekevänä tiedämme, että hydrauliikkaöljyn loppuessa ei konetta pitäisi käyttää lainkaan. Hydrauliikkaöljyn myynti tapahtuu toimipaikastamme Keitelepohjasta ja tarpeen tullen myynti onnistuu myös virka-aikojen ulkopuolella. Olemme Viitasaaren suurin hydrauliikkaöljyn toimittaja ja toimitamme öljyt tarpeen vaatiessa myös perille sijaintipaikkaasi kaikkialle Keski-Suomeen.


Meiltä saat joustavaa ja asiantuntevaa palvelua ja laajan verkostomme kautta aina huippulaatuiset letkut, liittimet ja komponentit.

Soita ja kysy lisää! 

Palvelemme numerossa 0400 547 410, johon voit soittaa myös virka-aikojen ulkopuolella. Kun tarvitset hydrauliikkaöljyjä tai muita alan tarvikkeita, me olemme apunasi! Voit ottaa yhteyttä myös sähköisesti.

Yhteydenottokuvake

Myymme hydrauliikan tuotteet
asiantuntevasti ja pitkällä kokemuksella.
Luota osaamiseemme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot