Johtavaa kaivin- ja metsäkoneosaamista

0400 547 410

Metsäkoneurakointi luonnollisesti ja ammattitaidolla Keski-Suomessa 

Koneurakointi M. Urpilainen Ky:n kotipaikka on Keitelpohja, joka sijaitsee Viitasaarella, Keiteleen ja Pihtiputaan lähellä. Olemme metsäkoneurakoinnin johtava osaaja Keski-Suomessa. Kaadamme puut ja hoidamme ne siististi tien varteen. Vuosien vankalla metsäkoneurakointikokemuksella, nykyaikaisilla laitteilla ja turvallisilla toimintatavoilla takaamme luotettavan ja laadukkaan tuloksen. Toimimme aina nopeasti ja joustavasti asiakkaan aikatauluja kunnioittaen ja laadukasta jälkeä toteuttaen.

Toteutamme myös kaivuutyöt sekä haketukset- kokonaisvaltainen metsäurakka luontuu meiltä varmasti! 

PEFC-metsäsertifikaatti kertoo laadusta

Takaamme luotettavat ja laadukkaat toimintatavat paitsi työn tilaajalle, myös vastuullisesti metsän hyväksi.  Työmme on riippumattomien tarkastajien tarkastamaa sekä metsien monimuotoisuuden, terveyden ja kasvun oikealla tavalla turvaavaa. Meiltä saat aina luonnollisesti asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. 
Meillä on tarvittavat vakuutukset sekä työntekijöille että palvelun tilaajille. Vastuullisesti toimiminen tarkoittaa meille turvallista yhteistyötä kaikkien tahojen kanssa ympäristön parhaaksi. 

Tilaa metsäkoneurakointi kannoilta tien varteen! 

Me teemme ekologista metsäkoneurakointia kannoilta tien varteen saakka. Urakan kokoon katsomatta palvelumme on joustavaa ja aikataulut pitäviä. Ota yhteyttä, kysy lisää ja tilaa käyttöösi Keski-Suomen johtavaa metsäkoneurakointiosaamista!